Co v Luhačovicích

Pestrý svět Luhačovice

Lázeňskou péči plnou příjemných procedur se občas hodí doplnit také dobrým jídlem nebo výlety do přírody a okolí. Kam a co v Luhačovicích, zjistíte během pár minut v našem přehledu akcí. Zajímavá místa a gastrotoulky rychle napoví. Pro sportovní nadšence skýtají Luhačovice množství outdoorových i indoorových aktivit. Nuda v Luha určitě nehrozí!

Akce

Festival Janáček, pivní, divadelní nebo folklórní festival, kolonádní koncerty, různě zaměřené luhačovické výstavy – to jsou jen namátkou vybrané některé z nejoblíbenějších luhačovických akcí. Město kulturou a zábavným programem žije – užívejte si s námi. Akce Luhačovice.

Zajímavá místa

V Luhačovicích si každý přijde na své. Za zajímavá místa se bez váhání dají označit legendární Jurkovičovy stavby, přehrada, lázeňská kolonáda a park, léčivé prameny nebo muzeum. Spousta lákadel čeká na návštěvníky i v blízkém okolí. Zajímavá místa.

Gastronomie

I láska k Luhačovicím může procházet žaludkem. Ve městě a okolí si můžete vychutnat řadu kulinářských specialit v místních restauracích. Ve spěchu se zasytíte v rychlém občerstvení a navečer posedíte v taverně či vinárně. Inspirujte se tipy na oblíbené luhačovické restaurace.

Turistika

Ať už je vaší metou poznávání památek, procházky po přírodě, nebo přijíždíte jen využít léčebnou a lázeňskou péči, pobyt v Luhačovicích vám to vše splní. Luhačovice jako lázeňské město nejsou cílem jen klasických turistů – někdy sem přivádí návštěvníky zdravotní turistika.

Sportovní vyžití

Pro aktivní návštěvníky jsou Luhačovice splněným snem. Dáváte přednost venkovním aktivitám? Zažijte Luhačovice z koňského hřbetu, zahrajte si tenis, udělejte si výlet na lodičkách nebo si jděte zaplavat či vyrazte na cyklovýlet. Schovat před sluníčkem se můžete třeba na bowlingu. Sportovní možnosti v Luhačovicích.

Výlety do okolí

V Luhačovicích se rozhodně nudit nebudete. ZOO, hrad, zámek nebo pěkné město – to vše ve vzdálenosti jen několika málo kilometrů od Luhačovic. I při dlouhém pobytu je v okolí Luhačovic nekonečně mnoho možností, kam vyrazit na výlet. Stačí jen mít tip, mrknout na mapu a vydat se, kam vás srdce táhne. Výlety v okolí.