Lázeňské procedury

S využitím nejsilnějších darů přírody v kombinaci s nejmodernějšími metodami vás lázeňské procedury zbaví nastřádaného stresu i mnoha zdravotních obtíží. Pro zájemce nabízí lázně Luhačovice pobyty kratší i delší, s různou skladbou procedur tak, aby byl každý maximálně spokojen.

Toužíte po ubytování, stravě i lázeňských procedurách pod jednou střechou? Zaměřte se při organizování vašeho pobytu na lázeňské domy Luhačovice.

Pitná kúra

Léčivé minerální vody se pijí přímo u pramene, nejlépe nalačno. K pitné kúře se už po generace využívají minerální prameny Vincentka, Aloiska nebo Ottovka. Více o pitné kúře.

Inhalace minerální vody

Luhačovické minerální vody jsou výtečné také k inhalacím. Zlepšují funkci sliznice dýchacích cest, působí protizánětlivě, zkapalňují hlen a usnadňují vykašlávání. Více o inhalacích.

Koupele

Velmi příjemný druh procedur, ať už jde o koupele uhličité, perličkové nebo s přísadami. Více o koupelích.

Masáže

V Luhačovicích si můžete vybrat z celé řady specifických masáží, které uvolní svaly, prokrví tělo a přinesou pohodu duši.

Rašelinové obklady

Dopřejte si teplé rašelinové obklady, které zlepšují prokrvení, látkovou výměnu, změkčují vazivo a uvolňují svaly. Více o rašelinových obkladech.

Lázeň

Vybrat si můžete z parní, vířivé a Hubbardovy lázně. Luhačovické lázně, známé již od 17. století, získaly právem věhlas v celé Evropě.